Bekijk hier de belevenissen van Sinterklaas en zijn Pieten tijdens hun verblijf in Maastricht.  Klik op de foto en geniet van de video’s!

Er staan nog een hoop nieuwe video’s in de planning, dus veel plezier!

Mondkapjespiet

Ook pieten mogen niet te dichtbij elkaar in de buurt komen, daarom hebben de knutselpieten mondkapjes gemaakt in plaats van te liggen dromen.

Praatjes en Pinky op zoek naar kinderen

Voordat Pieten het dak op gaan, kijken ze of de kinderen niet stiekem zijn opgestaan. Dat doen ze met een speciale verrekijker, en zo zijn ze weer wat kennis rijker.

Eieren rapen met Pinky en Praatjespiet

Ook honden en katten krijgen cadeautjes moet je weten, en de kippen zal de Sint ook zeker niet vergeten. In plaats van een wortel voor het paard, geven kippen een eitje voor een lekkere taart.

Doe je mee met de grote Sinterklaaskleurplaatwedstrijd?

Kleur deze tekening zo mooi mogelijk in en hang deze achter je raam. Sinterklaas kiest de mooiste tekeningen uit en wie weet, win jij een prijs. Prijswinnaars krijgen voor 5 december thuis bericht. Check www.sinterklaasaandemaas.nl voor de prijswinnaars.

Welkomstfeest

Dit jaar geen groot Welkomstfeest in de stad, maar eentje op je computer of iPad! Kijk je mee, naar Sinterklaas en zijn pieten op teevee?