Sinterklaas komt in 2017 aan op zaterdag 18 november a.s. Op zondag 19 november geven wij een groot Welkomstfeest in Centre Céramique. Daarna kun je hem elke woensdag, donderdag en vrijdag bezoeken op zijn boot “De Spanjevallei” van Rederij Stiphout aan de Maaspromenade. Het complete programma tref je zo spoedig mogelijk op deze site. Op woensdag 6 december zwaaien wij hem met z’n allen uit. Wij wensen je alvast veel plezier!

Sinterklaas in Maastricht

Vanaf 18 november is Sinterklaas weer in het land! Hij blijft zelfs bij ons logeren. De Goedheiligman neemt namelijk tot en met 6 december zijn intrek op ‘De Spanjevallei” van Rederij Stiphout aan de Maasboulevard. Kijk maar eens wat er allemaal te doen is.

Het Sinterklaasfeest is voor ieder kind. Van meezingen met “Hoor wie klopt daar kinderen…” en het zetten van de schoen tot pepernoten krijgen van Piet. De Sint vindt het dan ook heel belangrijk dat alle kinderen uit Maastricht e.o. bij hem op bezoek kunnen komen.

Vanaf zijn intocht leidt hij jong en oud rond door zijn woon-, werk- en zelfs zijn slaapkamer op de Spanjevallei. Je kunt samen met de Sint en z’n Pieten een boottocht maken, luisteren naar de mooiste sinterklaasverhalen of je eigen pietendiploma halen tijdens de pietenworkshop.

IMG_4948